Informatie behandelingen

Thai Massage

Thai Traditionele massage is een meer dan 2500 jaar oude massage techniek die lichamelijke maar ook geestelijke klachten verhelpen. U voelt u mentaal weer goed en hebt weer nieuwe energie! Wij bieden verschillende gecertificeerde massages aan.

Thai Traditionele Massage

De klant gaat op zijn of haar buik liggen en vervolgens wordt de massage uitgevoerd door middel van acupressure. Tijdens de massage wordt een vast patroon van drukpunten behandeld. Dit betekent dat er met de vingers, duimen,handen,ellebogen,knieën en voeten drukpunten worden uitgeoefend op de massagelijnen. In gebieden met teveel spanning kan de druk voor langere tijd word gehandhaafd. De combinatie van langzame bewegingen, concentratie en bewustzijn kan een gevoel van stroming rond het lichaam van de gemasseerde creeren.

Thai olie -en Ontspanningsmassage (Meeste gekozen)

Een massage met (Aromatische) olie. Massage wordt uitgevoerd over ht hele lichaam en hiervoor dient de klant uitgekleed te zijn,allen slip blijft aan. De klant gaat op zijn of haar buik liggen en wordt het lichaam bedekt met handdoeken .Olie massage is niet allen ontspannend voor lichaam en geest maar helpt ook tegen rug, schouder – en nekklachten.

Hot Stone Massage

Bij een hotstone massage gebruiken we vulkanische stenen van 45 tot 50 graden Celsius. Die zorgen voor een diepe ontspanning en hebben een reinigend effect. Deze geweldig intense warmte massage is een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de “druk” van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft u nadien veel energie. Na een legging van de hot stones op het lichaam word u verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Voetreflex Massage

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren.

Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massage houten stokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzoel wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van devoetzool worden de organen gestimuleerd.

https://www.high-endrolex.com/47

Anti-Stress massage(Hoofd-,nek-,Schouder-en rug massage)

De meest voorkomende spanning tegenwoordig is stress. Wij bieden daarom ook massage aan uw hoofd,nek,schouder en rug om dit tegen te gaan. U voelt zich daarna een stuk beter.

Thaise Kruidenstempel massage

Thaise Kruidenstempel massage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden.
Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest heerlijk ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker afgevoerd worden.
Een kruidenstempel massage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempel massage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

Traditionele Thaise Yoga Massage

De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen en daarnaast wordt er zachte druk op de reflexpunten, uitgeoefend, waardoor de aura en de interne organen worden gestimuleerd. Je kan de Thaise massage zien als het doen van yoga-oefeningen, zonder dat je je er zelf voor hoeft in te spannen, terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt.

De behandeling duurt meestal 2 uur en wordt op de grond op een matras uitgevoerd. Je blijft gedurende de massage gekleed

Sport massage

Sportmassage helpt de lichamelijke conditie te verbeteren en te onderhouden, of na zware sportbeoefening of inspanning te herstellen. Deze massage verbetert de doorbloeding en stofwisseling, waardoor afvalstoffen en vocht in het lichaam versnelt worden afgevoerd. Door de massage ontspannen de spieren zich, wat bijdraagt tot de algemene mentale en fysieke gezondheid

Dit is een zeer speciale diepe massage. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor het verlichten en voorkomen van spierblessures. Ook vermoeidheid in de spieren wordt hierbij verminderd.

De technieken van sportmassage, strijkingen, kneed- en druktechnieken, die ontleend zijn van de Zweedse massage en pressuur op drukpunten, werken diep op het spierbindweefsel in. Verder concentreert de sportmassage zich op de spiergroepen die bij een bepaalde sport gebruikt worden. Zo zal men bij een zwemmer zich meer op het bovenlichaam concentreren.

De oorzaken van spierpijn kunnen gaan van opeenhoping van afvalstoffen als melkzuur tot minuscule scheurtjes, littekens en knopen in spieren van omringend weefsel. Te stijve of te strakke spieren geven een verhoogd risico op blessures bij het sporten. Bij regelmatige toepassing van sportmassage zal u niet alleen uw spieren soepel houden maar ook de doorbloeding stimuleren, de lymfedrainage verbeteren en de afvoer van melkzuur versnellen.