Laat hier uw reactie achter a,u,b

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Wij maken uw e-mailadres niet openbaar.
Uw reactie wordt pas zichtbaar als wij hem hebben gecontroleerd.
Wij behouden het recht foutieve reacties te verwijderen.
46 berichten.
Cindy Cindy uit Rotterda heeft geschreven op augustus 3, 2021 om 9:10 pm:
Heel fijne, ontspannende en goede massage gehad. Voor mijn verjaardag en daar waren ze bewust mee bezig. Ik kreeg de felicitaties en een heerlijke massage. De sfeer is heel warm en rustig, dus ik kwam lekker tot rust.
Bianca Bianca uit Barendrecht heeft geschreven op juli 26, 2021 om 6:12 pm:
Heerlijke massage maar ook zeker probleem gericht! Je knapt er echt van op! Lieve dames! Een echte aanrader!
Jacqueline Jacqueline uit Zwijndrecht heeft geschreven op juli 17, 2021 om 8:27 am:
Ik kreeg een massage kado van mโ€™n lieve vriendin Lydia. Nou ik was er echt aan toe. Dit was mโ€™n eerste ervaring met Thaise massage. Erg ontspannend gevoel en warme ontvangst kreeg ik bij binnenkomst. Wowwww, wat een massage, zeg! Elk spier( bijna cel) is onder handen genomen. Na de massage (1 uur) kwam ik als herboren terug. Ik heb iedereen aangeraden en ik zal dit zeker maandelijks gaan doen.
Marjolijn Marjolijn uit Barendrecht heeft geschreven op juni 23, 2021 om 8:16 pm:
Inmiddels al 7x geweest bij Fa Siam en het is telkens FANTASTISCH! Zeer schone en gezellige salon met uiterst vriendelijke dames. Ze nemen echt de tijd voor je en weten waar ze mee bezig zijn. Na een behandeling ben ik vaak weer weken klachtenvrij!๐Ÿ‘
Natascha Natascha uit Den Haag heeft geschreven op juni 21, 2021 om 6:25 pm:
Wauw!! Vanochtend spontaan bedacht dat we een massage wilden en er was gelukkig nog plek. Wat een fijne massage! Superschoon ook en na afloop wat fruit en water om nog even bij te komen. Volgende maand weer! Maar dan wel 60 minuten ๐Ÿ˜
Ron & Simona Blokland Ron & Simona Blokland uit Barendrecht heeft geschreven op juni 7, 2021 om 1:36 pm:
Aardige dames, en zeer bedreven in het masseren. Mijn vrouw en ik hebben genoten van deze weldaad voor het lichaam. Dit was zeker niet de laatste keer.
RaRam RaRam uit Barendrecht heeft geschreven op mei 21, 2021 om 8:17 am:
De eerste keer een Thaise massage. Ik kwam heel gespannen binnen omdat dit voor mij onbekend is. Maar ik werd vriendelijk ontvangen. De massage was heerlijk en deed me heel goed. Normaal na een fysio behandeling beginnen de spieren na een paar uur weer vast te zitten. Maar deze keer de rest van de dag genoten van een heerlijk ontspannen gevoel. Hier kom ik zeker weer naar toe. Want ik liep ontspannen de deur uit....
Ria Ria uit s Gravendeel heeft geschreven op maart 28, 2021 om 7:38 pm:
Ik heb genoten van de ontspannings massage. Vond t spannend omdat t voor t eerst was dat ik een massage kreeg. Maar was nergens voor nodig ze zijn zo lief en t was heerlijk zo ontspannend echt een aanrader. Ik ga zeker snel weer een keer .
Annemarie Annemarie heeft geschreven op maart 12, 2021 om 5:52 pm:
Vandaag genoten van een heerlijke ontspanningsmassage,maar zeker niet de laatste keer. Wat een zaligheid. Een echte aanrader. Bedankt! Ontspannen sfeer, schoon, zeer aardige mensen.Tot de volgende keer!
Anne Anne uit Papendrecht heeft geschreven op maart 11, 2021 om 12:49 pm:
In een woord zalig!! De dames zijn echte professionals. Om de drie weken ga ik hierheen voor een massage van 1 uur. Heerlijk. Praktijk is erg schoon. (Schoenen uit bij de deur en 'slofjes" aan :)). Na afloop massage staan je schoenen klaar inclusief een fles water en fruit.
Gineke Gineke uit Barendrecht heeft geschreven op december 3, 2020 om 8:27 pm:
Genoten van een heerlijke Thaise massage. Erg vriendelijk. Schoon en ontspannen salon. Na afloop water en vers fruit. Wat een aanwinst deze salon. Aanrader. Ik ga zeker terug.
Diana Diana uit Capelle ad ijssel heeft geschreven op november 23, 2020 om 3:10 pm:
Fantastische behandeling, vriendelijke dames en zeer schoon.Voor herhaling vatbaar.
Sandra Sandra uit Barendrecht heeft geschreven op november 23, 2020 om 1:25 pm:
Vandaag voor het eerst geweest en ik kom zeker terug. Vriendelijk, kundig en zeer schoon. Bedankt.
Oma Oma heeft geschreven op oktober 26, 2020 om 8:06 pm:
Grootmoeder van 91, gaat minimaal elke twee weken. Hierna voelt ze zich zo goed als nieuw en kan ze soepeler bewegen. Erg dankbaar hoe mevrouw behandeld en verzorgd wordt. Lieve mensen ! Hiermee wil ik zeggen dat de massages zowel voor jong en oud aan te raden zijn. Namens Oma, Bedankt!
Jennifer Jennifer uit Barendrecht heeft geschreven op juli 16, 2020 om 12:38 pm:
Vandaag voor het eerst geweest,90 minuten lang genoten dit was zeker voor herhaling vatbaar!
Anne Anne uit Barendrecht heeft geschreven op juli 10, 2020 om 10:20 am:
Geweldige massage gehad heerlijke salon waar je gelijk op je gemak voelt. De mensen daar zijn super lief. Ik waande me weer even in Thailand ?
Wessel Wessel uit Carnisselande heeft geschreven op juni 25, 2020 om 12:37 pm:
Vandaag langs geweest bij FaSiam voor een massage. Zeker een aanrader!! Super vriendelijk personeel, je voelt je echt op je gemak. Heel goed geholpen en voel zeker verschil. Na de behandeling krijg je nog wat fruit-koekje en wat te drinken aangeboden en zelfs dan nemen de medewerkers de tijd om een gesprek met je te voeren en zijn ze benieuwd naar je ervaring. Heel fijn! ZEKER voor herhaling vatbaar!!
Monique Monique uit Barendrecht heeft geschreven op juni 20, 2020 om 8:21 pm:
Na een aantal Maanden covid vandaag weer voor het eerst een massage geboekt. Ik was al fan Voor de COVID ! Blij dat de salon weer open is. Het is heerlijk professioneel personeel mooie traditionele kleding rustige mooie schone salon en de massages zijn geweldig. Je komt als herboren uit de salon. Zeker een aanrader en een aanwinst voor Carnisselande ??
Amber Amber uit Barendrecht heeft geschreven op juni 15, 2020 om 9:29 pm:
Vandaag langs geweest bij FaSiam voor een massage. Zeker een aanrader!! Super vriendelijk personeel, je voelt je echt op je gemak. Heel goed geholpen en voel zeker verschil. Na de behandeling krijg je nog wat fruit-koekje en wat te drinken aangeboden en zelfs dan nemen de medewerkers de tijd om een gesprek met je te voeren en zijn ze benieuwd naar je ervaring. Heel fijn! ZEKER voor herhaling vatbaar!! ?.
Ezra Ezra uit Barendrecht heeft geschreven op juni 15, 2020 om 8:45 pm:
Ik heb vandaag kennis gemaakt met een heerlijke en professionele traditionele massage. De ontvangst was vriendelijk en wat een mooi ingerichte salon. De masseuse vroeg naar mijn wensen en aandachtspunten. De massage was doelgericht met aandacht voor gevoelige plekken, omdat ik ook intensief sport. Ik heb heerlijk ontspannen en nu al fan. Over drie weken ben ik er weerโค.