Laat hier uw reactie achter a,u,b

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Wij maken uw e-mailadres niet openbaar.
Uw reactie wordt pas zichtbaar als wij hem hebben gecontroleerd.
Wij behouden het recht foutieve reacties te verwijderen.
50 berichten.
Wessel Wessel uit Carnisselande heeft geschreven op juni 25, 2020 om 12:37 pm:
Vandaag langs geweest bij FaSiam voor een massage. Zeker een aanrader!! Super vriendelijk personeel, je voelt je echt op je gemak. Heel goed geholpen en voel zeker verschil. Na de behandeling krijg je nog wat fruit-koekje en wat te drinken aangeboden en zelfs dan nemen de medewerkers de tijd om een gesprek met je te voeren en zijn ze benieuwd naar je ervaring. Heel fijn! ZEKER voor herhaling vatbaar!!
Monique Monique uit Barendrecht heeft geschreven op juni 20, 2020 om 8:21 pm:
Na een aantal Maanden covid vandaag weer voor het eerst een massage geboekt. Ik was al fan Voor de COVID ! Blij dat de salon weer open is. Het is heerlijk professioneel personeel mooie traditionele kleding rustige mooie schone salon en de massages zijn geweldig. Je komt als herboren uit de salon. Zeker een aanrader en een aanwinst voor Carnisselande ??
Amber Amber uit Barendrecht heeft geschreven op juni 15, 2020 om 9:29 pm:
Vandaag langs geweest bij FaSiam voor een massage. Zeker een aanrader!! Super vriendelijk personeel, je voelt je echt op je gemak. Heel goed geholpen en voel zeker verschil. Na de behandeling krijg je nog wat fruit-koekje en wat te drinken aangeboden en zelfs dan nemen de medewerkers de tijd om een gesprek met je te voeren en zijn ze benieuwd naar je ervaring. Heel fijn! ZEKER voor herhaling vatbaar!! ?.
Ezra Ezra uit Barendrecht heeft geschreven op juni 15, 2020 om 8:45 pm:
Ik heb vandaag kennis gemaakt met een heerlijke en professionele traditionele massage. De ontvangst was vriendelijk en wat een mooi ingerichte salon. De masseuse vroeg naar mijn wensen en aandachtspunten. De massage was doelgericht met aandacht voor gevoelige plekken, omdat ik ook intensief sport. Ik heb heerlijk ontspannen en nu al fan. Over drie weken ben ik er weerโค.
Carla Carla uit Barendrecht heeft geschreven op juni 9, 2020 om 7:06 pm:
Ik heb vandaag een heerlijke massage gehad. Klantvriendelijk personeel. Rustgevende inrichting. Na afloop gember thee, koekje en bakje fruit gekregen. GEWELDIG!!!
Ian Ian uit BARENDRECHT heeft geschreven op juni 2, 2020 om 8:30 pm:
Vandaag een heerlijke massage gehad, voelde goed stevig aan. Voor herhaling vatbaar. Na afloop een bakje fruit en een flesje water aangeboden gekregen.
Ben Ben uit Den Haag heeft geschreven op mei 31, 2020 om 8:51 pm:
Zeer goed massage!!! Echt een aanrader, heel leuk en spontaan medewerkers. Ik bezoek regelmatig massagesalons maar deze overtreft als eerlijk gezegd. Na de massage heb ik verse thee en een bakje verse fruiten gekregen. Top gewoon.
Thomas Thomas uit barendrecht heeft geschreven op mei 28, 2020 om 9:44 am:
Samen met mijn vriendin genoten van een heerlijke massage! Echt een aanrader, ontzettend mooie zaak.Het was heel ontspannend en heeft mij ontzettend goed gedaan, wij komen zeker weer terug! bedankt!!
Jesse Jesse uit barendrecht heeft geschreven op maart 12, 2020 om 1:17 pm:
Geweldige ervaring. was verschrikkelijk lekker. fijne mensen, super schoon , mooie praktijk en na afloop een heerlijk verse munt tea en fruit. Super service! Heel professioneel en echt zn geld waard! Aanrader!
Angelique Angelique uit Barendrecht heeft geschreven op maart 11, 2020 om 5:38 pm:
Heerlijke massage gekregen vanmiddag. Hele mooie salon. Is echt een aanrader. Je word echt helemaal verwend. โคโค